Μήνυση κατά του Γιάννη Μουζάλα καταθέτει ο δήμος Χίου!

631

Μήνυση κατά του Γιάννη Μουζάλα, και κατά παντός υπευθύνου, για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κέντρο φιλοξενίας της Χίου (πρώην εργοστάσιο ΒΙΑΛ) προτίθεται να καταθέσει ο δήμος Χίου στον απόηχο ανάλογης μήνυσης κατά του Νίκου Τόσκα από τους κατοίκους της Ειδομένης, όπως μεταδίδει το skai.gr.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί εξώδικο του δημάρχου Χίου Μανώλη Βουρνού, ο οποίος ανέφερε ότι παρά τις εκκλήσεις του Δήμου σε σειρά ζητημάτων που άπτονται τόσο των συνθηκών διαμονής των προσφύγων και των μεταναστών όσο και των λειτουργικών ζητημάτων της ΒΙΑΛ, κανένας δεν έχει ανταποκριθεί ενώ και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα.

Eξάλλου, σύμφωνα με το politischios.gr, οι εικόνες του πλημμυρισμένου από λύματα hotspot, προκάλεσαν τόσο την αντίδραση των κατοίκων της περιοχής όσο και του ίδιου του Δήμου που βεβαίωσε ακόμα μία παραβίαση των βασικών όρων της παραχώρησης της ΒΙΑΛ στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Η Νομική Υπηρεσία του Δήμου βεβαίωσε τον δήμαρχο ότι ο υπεύθυνος της λειτουργίας του Κέντρου έχει εντοπιστεί κι έτσι η δουλειά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χίου θα είναι εξαιρετικά εύκολη.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια