Μάχη με τις φλόγες στα Καλύβια Αττικής – Αγωνία για τα σπίτια που κινδυνεύουν

351

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, πριν από λίγες ώρες, σε δασική έκταση στην περιοχή Καλυβίων Θορικού Αττικής. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, που κάνουν ό,τι είναι εφικτό προκειμένου η πυρκαγιά να μην πλησιάσει σε κατοικίες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος.

Στο σημείο επιχειρούν αυτήν την ώρα 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ενώ αναμένεται σε λίγο η ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων με εναέρια μέσα.

Ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης, έκανε λόγο, για «μεγάλη και ανεξέλεγκτη φωτιά που απειλεί κατοικίες», «Η πυρκαγιά είναι μεγάλη, οδεύει προς την κατοικημένη περιοχή της Σαρωνίδας, όπου υπάρχουν δεκάδες διάσπαρτα σπίτια μέσα στο δάσος», δήλωσε.

Η φωτιά είναι αρκετά μεγάλη και στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια