Μάχη Βαρδινογιάννη-Μπόμπολα και στη μέση ο Ψυχάρης!

869

…η υπόθεση του MEGA αποτέλεσε την αφορμή για να εκδηλωθεί σε προσκήνιο και παρασκήνιο σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των οικογενειών Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα!

Οι Βαρδινογιάννηδες ήταν εξαρχής της άποψης να στηριχθεί ο τηλεοπτικός σταθμός και μάλιστα επίσημα δήλωσαν ότι θα συμμετείχαν στην αύξηση κεφαλαίου με 18 εκατ. ευρώ, ενώ ακόμη και όταν φαινόταν πως ναυαγεί η δουλειά, έσπρωξαν μπροστά τον Φιλιππόπουλο με νέα πρόταση, αλλά και ενεργό δική τους συμμετοχή. Αντιθέτως, οι Μπομπολαίοι ακολούθησαν διαφορετική γραμμή.

Κυρίως ο Φώτης, γιατί ο κ. Γιώργος ήθελε να σωθεί το Μεγάλο Κανάλι, ο οποίος τελικά εναρμονίστηκε πλήρως με την κυβέρνηση και που στο τέλος προ του αδιεξόδου των τραπεζών επέλεξε να ρυθμίσει μέσω της ΕΛΛΑΚΤΩΡ τα δάνεια του ΠΗΓΑΣΟΥ, εγκαταλείποντας στην τύχη της την Τηλέτυπος!

Και στη μεταξύ τους κόντρα, των μεγάλων οικογενειών, ο Σταύρος Ψυχάρης αδύναμος να αντιδράσει…

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια