Μάριος Γεωργιάδης: «Ο εκλογικός νόμος Τσίπρα οδηγεί σωστά σε κυβερνήσεις μεγάλων συνασπισμών με τη συμμετοχή κι άλλων κομμάτων» [Ηχητικό]

1815

Τους λόγους για τους οποίους συμφωνεί η Ένωση Κεντρώων με τις νέες διατάξεις του νομοσχεδίου της κυβέρνησης και δη τον νέο εκλογικό νόμο, ανέλυσε επιχειρηματολογώντας ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη, μιλώντας στην  εκπομπή του Πάρι Κουρτζίδη Red Pepper News του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94Fm.

Ο κ. Μάριος Γεωργιάδης μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι αποτελεί τάση σε πολλές χώρες της Ευρώπης η εφαρμογή της ψήφου στα 17 και επέκρινε τη στάση της ΝΔ, όπως αυτή έχει διατυπωθεί τόσο από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και σήμερα από τον κ. Νίκο Δένδια, οι οποίοι, όπως υποστήριξε, αντί να κοιτούν να δεσμεύονται για το πως θα «καταργηθούν» η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και οι μνημονιακές πολιτικές «επικεντρώνονται σε ένα ζήτημα απλώς και μόνο γιατί ξέρουν ότι δεν έχουν καμία απολύτως διείσδυση στις νέες ηλικίες». 

Ο κ. Γεωργιάδης, όμως, εξαπέλυσε πυρά και προς το ΠΑΣΟΚ και την αλλαγή θέσης της κας Φώφης Γεννηματά η οποία -όπως είπε- δείχνει να σύρετε από τις επιθυμίες των κ. Βενιζέλου και Λοβέρδου οι οποίοι ερωτοτροπούν πολιτικά με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Υπήρξε δε επικριτικός και για το ΚΚΕ το οποίο «με την πρόφαση του 3% δεν ψηφίζει έστω κι αυτή την κατά τα άλλα απλή αναλογική». Και υπεραμύνθηκε των λόγων αυτών που η κυβέρνηση και η Ένωση Κεντρώων, αλλά και οι ΑΝΕΛ, τάσσονται υπέρ της διατήρησης του, κυρίως για εθνικούς λόγους (βλ. μουσουλμάνους και τσάμηδες – επικίνδυνες βλέψεις Άγκυρας και Τιράνων περί μειονοτήτων).

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια