Μάλαμας-Ιωαννίδης-Μπαλάφας στην Πλατεία Νερού

2239

Τρεις αγαπημένοι και ξεχωριστοί καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσκαλούν τους φίλους τους σε μία μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού στο Νέο Φάληρο. Με διάθεση καλοκαιρινή και όλα τα αγαπημένα τους τραγούδια μας καλούν σε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες συναυλίες του καλοκαιριού.

H συνάντηση των τριών τους, συνιστά ένα γεγονός από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε ένα από τα πιο ωραία καλοκαιρινά σημεία της πόλης.

Ο Σωκράτης Μάλαμας , ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Μπαλάφας, εκπρόσωποι και οι τρεις μιας απαιτητικής και εντελώς διαφορετικής στον καθένα τραγουδοποιίας, κατεβαίνουν στην Πλατεία Νερού, για μια μοναδική συναυλία , την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Τόσο ο Σωκράτης Μάλαμας όσο και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, έχουν με τα χρόνια χτίσει μια δυνατή και αδιάρρηκτη σχέση με το κοινό, που αναγνωρίζει στη μουσική και τη γενικότερη στάση τους, μια σπάνια για την εποχή αλήθεια και τους ακολουθεί πιστά.

Τα τραγούδια τους εκφράζουν μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της νεότερης ελληνικής μουσικής και θα αποτελέσουν βασικό κορμό της εμφάνισης τους, προσδίδοντας έναν φεστιβαλικό χαρακτήρα στην συναυλία.

Νεότερος, αλλά εξίσου αντιπροσωπευτικός εκπρόσωπος μιας ξεχωριστής τραγουδοποιίας και ο Λεωνίδας Μπαλάφας, που έχει ξεχωρίσει με τις παραστάσεις και τα τραγούδια του.

Στην έναρξη της βραδιάς, οι Group PαrΩdy.

Διοργάνωση: Fuzz club

Πληροφορίες:

Εμφάνιση: Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ώρα έναρξης: Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 11 Μαΐου

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Ιανός, Reload, Media Markt, Ticket House και το viva.gr

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια