Κ. Μητσοτάκης: «Η Κυβέρνηση προσπαθεί να βγει από τα αδιέξοδα που δημιούργησε»

611
Επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης , με αφορμή τον αναπτυξιακό νόμο που ψηφίζεται απόψε. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είπε ότι πρόκειται για επιστροφή στον κρατικισμό και τη γραφειοκρατία.
«Μας λέτε ότι με το νόμο θα δημιουργηθούν 16.000 νέες θέσεις εργασίας σε βάθος πενταετίας. Όμως οι άνεργοι είναι σχεδόν 1,2 εκατομμύρια» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λαο υπογράμμισε πως η πολιτική της κυβέρνησης δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ζητούν και χρειάζονται οι επιχειρήσεις.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ για το σημερινό συλλαλητήριο των » Παραιτηθείτε» κατέστησε προσωπικά υπεύθυνο τον κ Τσίπρα για την ασφάλεια των πολιτών που θα συμμετάσχουν με αφορμή και την αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών στον ίδιο χώρο.

Ο κ Μητσοτάκης τόνισε ότι το δικαίωμα στις συγκεντρώσεις δεν έχουν μόνο οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχει όλος ο κόσμος. «Γιατί τόσος πανικός και τόση χυδαία απαξίωση για αυτή τη διαμαρτυρία των πολιτών» είπε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στοχοποιει όσους διαδηλώνουν.

Ζήτησε πάντως αυτοσυγκράτηση από όλες τις πλευρές, λέγοντας μάλιστα ότι όσο και αν ο κ Πολάκης είναι ο πιο ακατάλληλος για τη θέση του αναπληρωτή υπουργού, εμείς δεν πρόκειται να πούμε καλά του έκαναν. Δεν θα επιτρέψουμε στην δημοκρατία τα προβλήματα να λύνονται με γιαούρτια και κλωτσιές.

Αναλυτικά η ομιλία του Προέδρου της ΝΔ

0615_Ομιλία_του_Προέδρου_της_ΝΔ_κ_Κ_Μητσοτάκη_στη_Βουλή_για_τον_αναπτυξιακό_νόμο

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια