Κωνσταντινόπουλος: Έχει στοχοποιηθεί ο Βενιζέλος – Να δούμε όμως πρώτα τη δικογραφία… (ηχητικό)

649

Απέκλεισε κάθε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής και πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Red Pepper News στον Επικοινωνία 94FM. Αστειευόμενος, πάντως, για τα μπρος -πίσω του πρωθυπουργού, είπε χαρακτηριστικά: «Όπως εμφανίζεται μια έτσι, μια γιουβέτσι, τελικά μπορεί να συνεννοηθεί μόνο με τον Βορίδη…»!

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά τόνισε ότι, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποκτήσει προοδευτικό χαρακτήρα, ενώ χαρακτήρισε εξαιρετική την ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη για την σοσιαλδημοκρατία στην ειδική εκδήλωση. Μάλιστα, σχολιάζοντας και τις πυκνές επαφές Τσίπρα – Πιτέλα, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει καμία σχέση με την σοσιαλδημοκρατία και πως οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές παίζουν παιχνιδάκια επικοινωνίας και όχι ουσίας γιατί τους ενδιαφέρει για δικούς τους λόγους να τα έχουν καλά με την κυβέρνηση Τσίπρα.

Σε χαλαρό πνεύμα μάλιστα, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αντέστρεψε το λογοπαίγνιο που απασχόλησε χθες τα  κοινωνικά δίκτυα, σημειώνοντας: «ΠΑΣΟΚ θα λέτε και θα κλαίτε… όχι Σαμαρά»! Με την καλή πάντως έννοια…

 

Ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας σε ερώτηση του Πάρι Κουρτζίδη για τη δικογραφία που έφτασε την Παρασκευή στη Βουλή (όπως έγραψε χθες το AXIAplus) και αφορά στον πρώην πρόεδρο του κόμματος, τόνισε ότι «ο Ευάγγελος Βενιζέλος η αλήθεια είναι πως έχει στοχοποιηθεί υπερβολικά. Ωστόσο, θα πρέπει να δούμε τι ακριβώς θα προκύψει από τη δικογραφία και αναλόγως ως κόμμα -αλλά και ως μονάδες- θα πράξουμε…».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια