Κυπριακές εκλογές: Τα στοιχήματα δίνουν Αναστασιάδη – Μαλά στο β’ γύρο

106

Κλίμα αισιοδοξίας έχουν προκαλέσει στο επιτελείου του Σταύρου Μαλά, υποψήφιου για τη Προεδρία της Κύπρου με την στήριξη του ΑΚΕΛ, οι αποδώσεις των στοιχημάτων για τις προεδρικές εκλογές της 28ης Ιανουαρίου.

Τις τελευταίες μέρες ο κ. Μαλάς δείχνει να ξεπερνάει τον Νικόλα Παπαδόπουλο και να είναι επικρατέστερος για να περάσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών ως αντίπαλος του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη.

Στην ιστοσελίδα www.stoiximan.com.cy ο Νίκος Αναστασιάδης έχει απόδοση 1,28, ο Σταύρος Μαλάς 5,50, ο Νικόλας Παπαδόπουλος 6,00, ο Χρίστος Χρίστου του ΕΛΑΜ (Χρυσή Αυγή Κύπρου) 100,00 και ο Γιώργος Λιλλήκας (πρώην υπ. Εξωτερικών) 150,00. Ως πιθανότερο ζευγάρι στον δεύτερο γύρο των εκλογών εμφανίζονται Νίκος Αναστασιάδης και Σταύρος Μαλάς με 1,50, ενώ η πιθανότητα αναμέτρησης Αναστασιάδη – Παπαδόπουλου δίνει 2,50. Φαβορί για εκλογή παραμένει ο Νίκος Αναστασιάδης.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια