Κυπελλούχος η ΑΕΚ, καλύτερο ποδόσφαιρο ζήτησε ο Μελισσανίδης

452

   Με σπουδαία εμφάνιση και κυρίως με ψυχή η ΑΕΚ κράτησε τη νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού και σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδας. Η Ένωση έστρωσε με αυτό τον τρόπο και το δρόμο για την επιστροφή της με αξιώσεις και στα Ευρωπαϊκά γήπεδα. Αυτά για τη φανέλα γιατί κατά τα άλλα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα μοιράσει μπόνους τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου ευρώ.

 «Μας αξίζει ένα καλύτερο ποδόσφαιρο» δήλωσε αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αν και ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

    «Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία και Θεία Δίκη να σου δίνει το Κύπελλο ο Γκιρτζίκης. Εμείς ήμασταν καλύτεροι και το θέλαμε πολύ. Όταν το παιχνίδι παίζεται 50-50 όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα. Εμείς το αξίζαμε και το πήραμε και είναι μία επιβράβευση για τους οπαδούς μας που πέρασαν πολλά τα τελευταία χρόνια» πρόσθεσε, ο μεγαλομέτοχος.

Σε διαφορετικό μήκος κύματος οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος εστίασε στην κακή εικόνα που καταγράφουν τα ελληνικά γήπεδα από θερμόαιμους και ανεγκέφαλους φιλάθλους. «Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν μπορούν να τιθασεύσουν 30 ανθρώπους και δημιουργούν αυτό το φαινόμενο που μας κάνει διεθνώς ρεζίλι. Ντρέπομαι» δήλωσε ο κ Γκιρτζίκης.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια