Κουμουτσάκος: Να συναινέσει ο πρωθυπουργός για την εξεταστική για το τρίτο Μνημόνιο

544

«Είναι υποχρέωση του κ. Τσίπρα να συναινέσει αύριο στη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής που ζητά η Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο εκπρόσωπός της Γιώργος Κουμουτσάκος, εν όψει της συζήτησης στη Βουλή του αιτήματός της για διερεύνηση «όσων τραγικών συνέβησαν κατά το α΄εξάμηνο του 2015».

Ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι είναι ανάγκη ο λαός να μάθει τι ακριβώς έγινε και πρόσθεσε ότι «όσες φορές μίλησε για το θέμα αυτό ο κ. Τσίπρας κατέφυγε σε διαφορετικούς και αντιφατικούς ισχυρισμούς».

Κατά τον εκπρόσωπο της Ν.Δ., αν ο Πρωθυπουργός δεν συμφωνήσει για τη σύσταση της Εξεταστικής, «θα αποδείξει στην πράξη ότι φοβάται την αλήθεια».

«Εάν δεν συμφωνήσει, θα ομολογήσει συμμετοχή και συνενοχή. Εάν δεν συμφωνήσει θα επιβεβαιώσει ότι επιδιώκει την συγκάλυψη. Και αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Η αναζήτηση της αλήθειας δεν σταματά», πρόσθεσε.

Ο κ. Κουμουτσάκος, στη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, εστίασε στην ψηφοφορία στη Βουλή για τον εκλογικό νόμο και την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για απλή αναλογική, κάνοντας λόγο για μία μεγάλη πολιτική και κοινοβουλευτική ήττα του πρωθυπουργού. Παράλληλα, παρέμεινε σταθερός στη διαχωριστική γραμμή που έχει χαράξει εδώ και καιρό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανάμεσα στους «μεταρρυθμιστές» και τους «λαϊκιστές», σημειώνοντας πως ο κ. Τσίπρας απέτυχε γιατί υποτίμησε τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων της χώρας.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια