Κουμουτσάκος: Ας σταματήσουν να θριαμβολογούν για τις αποτυχίες τους…

795

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει να θριαμβολογεί για τις αποτυχίες της που πληρώνουν ακριβά όλοι οι Έλληνες σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη με αφορμή τις εκτιμήσεις τις Κομισιόν για την ελληνική οικονομία που υποστηρίζει.

Ο κ. Κουμουτσάκος υπογραμμίζει ότι «μετά την αναγκαστική ολιγοήμερη σιωπή, λόγω των εορτών του Πάσχα, το θράσος και η προπαγάνδα της κυβέρνησης επέστρεψαν».

Συμπληρώνει «Επιχειρούν και πάλι εξαπάτηση» και παραθέτει τις εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πριν από ένα χρόνο, βάσει των οποίων –σημειώνει ο κ. Κουμουτσάκος- προβλεπόταν:

  • «Ανάπτυξη 2,9%, ενώ σήμερα προβλέπεται ύφεση 0,3%».
  • «Μείωση της ανεργίας στο 23,2%, ενώ σήμερα την προβλέπεται στο 24,7%».
  • «Μείωση του δημοσίου χρέους στο 173,5% του ΑΕΠ, ενώ σήμερα προβλέπεται αύξησή του στο 182,8% του ΑΕΠ».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., καταλήγει «Συμπέρασμα: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τα θεμελιώδη μεγέθη της οικονομίας χειροτερεύουν δραματικά».

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια