Κουμουτσάκος: Άνευρος και αμήχανος ο πρωθυπουργός

539

«Πρωθυπουργό της αντίστροφης μέτρησης» χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γ. Κουμουτσάκος, μιλώντας στην ΕΡΤ.«Ο κύριος Τσίπρας έδειξε στη ΔΕΘ αμήχανος και άνευρος. Ήταν ένας πρωθυπουργός της αντίστροφης μέτρησης», δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος σχολιάζοντας την εμφάνιση του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Διαβεβαίωσε παράλληλα ότι τo βήμα της ΔΕΘ είναι για τη Νέα Δημοκρατία βήμα υπευθυνότητας και ειλικρίνειας. «Θέλουμε να αποκαταστήσουμε μια σχέση ειλικρίνειας με τους πολίτες», είπε, προσθέτοντας ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί η πεποίθηση ότι η Ν.Δ. είναι η εναλλακτική λύση.

«Ανεβαίνουμε στη Θεσσαλονίκη χωρίς βάρη. Για μας η αλήθεια και η ελπίδα είναι το ίδιο» επισήμανε ο κ. Κουμουτσάκος. Όπως σημείωσε, η Ν.Δ. προηγείται στις δημοσκοπήσεις, αλλά στη Θεσσαλονίκη «θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε σχέδιο για να κερδίσουμε τη θετική ψήφο των πολιτών».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια