Κορυφαίος Πορτογάλος προπονητής ο Σίλβα!

648

Μεγάλη τιμή για τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος θα βραβευτεί στις 9 Μαΐου στη Λισαβόνα, ως ο κορυφαίος Πορτογάλος προπονητής που δουλεύει εκτός της πατρίδας του.

Στην πρώτη του σεζόν εκτός Πορτογαλίας, ο Μάρκο Σίλβα ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής της φετινής Super League. Το έργο του Πορτογάλου προπονητή στον Ολυμπιακό δεν πέρασε απαρατήρητο στην πατρίδα του. Ο 39χρονος έλαβε νέα τιμητική διάκριση, καθώς ο σύνδεσμος αθλητικών δημοσιογράφων της Πορτογαλίας ψήφισε ως κορυφαίο Πορτογάλο προπονητή που δουλεύει στον εξωτερικό τον τεχνικό ηγέτη του Ολυμπιακού!

Ο Μάρκο Σίλβα θα παραλάβει το άκρως τιμητικό έπαθλο σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα, στις 9 Μαΐου (22:00). Την ίδια ημέρα, θα βραβευτεί και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ως ο κορυφαίος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Να σημειωθεί πως η φετινή εκδήλωση είναι ιδιαίτερη, αφού συμπληρώνονται 50 χρόνια ύπαρξης του συνδέσμου Πορτογάλων αθλητικών συντακτών. Και ο προπονητής του Ολυμπιακού θα λάβει ένα ξεχωριστό βραβείο για την επιβράβευση της δουλειάς και της αφοσίωσής του στον Ολυμπιακό.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια