Κλείνει το πακέτο των προαπαιτούμενων. Αντίστροφη μέτρηση για την εκταμίευση της δόσης

656

Νέα τηλεδιάσκεψη των δύο πλευρών αναμένεται να γίνει σήμερα , ενώ σύμφωνα με Κυβερνητικές πηγές, ελάχιστα έχουν απομείνει μετά και τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη Οικονομικού Επιτελείου- Θεσμών.

Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν  τις πρώτες πρωινές ώρες και αποφασίστηκαν τα εξής: όσοι συνταξιούχοι χάνουν το ΕΚΑΣ, ενώ γλιτώνουν 5 μηνών αναδρομικά, θα χρειαστεί να επιστρέψουν -σε δόσεις- το ΕΚΑΣ του Ιουνίου που ήδη το εισέπραξαν, επίσης οι εταίροι απέσυραν τις πιέσεις για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ.

Για τον Σεπτέμβριο μετατέθηκε το ζήτημα για τα «κόκκινα δάνεια» με εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.

Σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να κατατεθούν στη Βουλή με την μορφή τροπολογιών τα τελευταία προαπαιτούμενα για να κλείσει η αξιολόγηση.

Παράλληλα εντός της ημέρας ή άυριο το πρωί αναμένεται να καταττεθεί στη Βουλή και ο Αναπτυξιακός Νόμος, σύμφωνα με την ενημέρωση του Προέδρου του Σώματος Νίκου Βούτση προς τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια