Κι άλλη παραίτηση Γενικού Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής – Προβληματισμός στο υπουργείο

418

Την τρίτη κατά σειρά παραίτησή του μέσα σε διάστημα μόλις 7 μηνών κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Βασίλης Παπαδόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Οδυσσέας Βουδούρης, αποχώρησε πριν σχεδόν δύο μήνες από τη θέση του, αφήνοντας μάλιστα σαφέστατες αιχμές για κακοδιοίκηση, υπερ-κοστολογήσεις και φωτογραφικές διαδικασίες από την πλευρά του αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Μουζάλα.

Ο κ. Παπαδόπουλος σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει υποβάλει την τρίτη του παραίτηση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή από τις 26 Οκτωβρίου, την δεύτερη στις 17 Ιουνίου στον Γιάννη Μουζάλα ενώ την πρώτη την είχε καταθέσει από τις 20 Μαρτίου και πάλι στον πρωθυπουργό.

Και στην τελευταία παραίτησή του ο κ. Παπαδόπουλος ξεκινά επικαλούμενος τη διαφωνία του ως προς «την εμμονή στη συνέχιση της απαρέγκλιτης εφαρμογής της συμφωνίας, η οποία εγείρει ζητήματα τόσο από απόψεως Διεθνούς Δικαίου προστασίας των προσφύγων όσο και από απόψεως συνεπειών στα νησιά, ιδίως του Β. Αιγαίου, με τη διαρκώς διογκούμενη συγκέντρωση μεταναστευτικού και προσφυγικού πληθυσμού».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια