Κιμπουρόπουλος (Σκάι): «Bullying» από την κυβέρνηση στα ΜΜΕ – Πληρώνουμε λύτρα

453

Σκληρή γλώσσα και επικρίσεις στην κυβέρνηση από τον εκπρόσωπο του Σκάι – Μίλησε για ομηρία των ΜΜΕ και καταβολή λύτρων – Φοβάται αλληλο-εξόντωσης καναλιών, ανεργία για εργαζόμενους

Ιδιαίτερα οξύς εναντίον της κυβέρνησης και των πρακτικών της ήταν ο κ. Κώστας Κιμπουρόπουλος, εκπρόσωπος του Σκάι στη δημοπρασία των 4 νέων τηλεοπτικών αδειών. Προσερχόμενος στην ΓΓΕΕ, ο ο διευθύνων σύμβουλος του Σκάι δήλωσε ότι «πάμε να πληρώσουμε λύτρα για να συνεχίσουν τα κανάλια να λειτουργούν όπως πρέπει σε μία σύγχρονη δημοκρατία. Αυτά τα λύτρα πάμε να διαπραγματευτούμε σήμερα».

Το «μπούλινγκ» της κυβέρνησης εναντίον των μέσων ενημέρωσης έχει αρχίσει προ πολλού. Υπήρξε ντελίριο προεξόφλησης αποτελεσμάτων του διαγωνισμού από κυβερνητικά στελέχη», εννοώντας, προφανώς την κυβερνητική εκπρόσωπο, κα Όλγα Γεροβασίλη.

Σχετικά με τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ορίστηκαν από την ΓΓΕΕ, ο κ. Κιμπουρόπουλος σχολίασε ότι «δεν αισθάνομαι ταπεινωμένος λόγω των συνθηκών διεξαγωγής της δημοπράτησης των αδειών. Έχω την ευκαιρία να υπερασπιστώ για μία ακόμη φορά τη συντεταγμένη λειτουργία του κράτους, την αρχή της πολυφωνίας στην ενημέρωση, τις θέσεις εργασίας που αφορούν το μέλλον ανθρώπων και οικογενειών. Γιατί ο κίνδυνος κάποιοι να πάνε να κλείσουν κάποιους είναι υπαρκτός».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια