ΚΕΕΛΠΝΟ: Προσωρινή απόφαση υπέρ του Θ. Γιαννόπουλου

740

Την επιστροφή του Θανάση Γιαννόπουλου στη θέση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, έως τις 31 Μαΐου, προβλέπει σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός του, προσωρινή απόφαση του τμήματος αναστολών του ΣτΕ, μετά από προσφυγή του κ. Γιαννόπουλου κατά της απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη να τον απομακρύνει.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο ίδιος δεν προτίθεται να επιστρέψει στη θέση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ.

 Στην αποπομπή του κ. Γιαννόπουλου από τη θέση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ είχε προχωρήσει τη Μεγάλη Πέμπτη το Υπουργείο Υγείας.

«Δεν θέτω την προσωπική, πολιτική και πανεπιστημιακή μου πορεία υπό τα καπρίτσια του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κυρίου Πολάκη. Δυστυχώς αυτές είναι πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές» είχε επισημάνει σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός.

Ο κ. Γιαννόπουλος είχε εξαπολύσει βαριές καταγγελίες εναντίον του Παύλου Πολάκη, αλλά και του Ανδρέα Ξανθού, για τις παρανομίες στον περιβόητο διαγωνισμό πρόσληψης των ιατρών των Εντατικών Μονάδων, με αποτέλεσμα να καρατομηθεί μαζί με τα άλλα στελέχη του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια