Κατρακύλησε κι άλλο στην κατάταξη της FIFA η εθνική ομάδα

1044

Στην 52η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA υποχώρησε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, πέφτοντας από την 40η που είχε βρεθεί τον προηγούμενο μήνα.

Η ομάδα που κάποτε φλέρταρε με την είσοδο στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων εθνικών του κόσμου, πλέον βρίσκεται κάτω από χώρες όπως όπως ο Παναμάς (51ος), το Ιράν (39ο), η Αλβανία (37η,) και η Αλγερία (32η).Μάλιστα, η 52η θέση είναι η χαμηλότερη που έχει βρεθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα τελευταία δεκατρία χρόνια.

Αργεντινή, Βέλγιο και Κολομβία βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης της FIFA, ενώ τη δεκάδα με τη σειρά κατάταξης συμπληρώνουν οι: Γερμανία, Χιλή, Πορτογαλία, Γαλλία, Ισπανία, Βραζιλία και Ιταλία. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Ουαλία μετά την εξαιρετική παρουσία της στο EURO, έκανε άλμα 15 θέσεων και φιγουράρει στην 11η στην παγκόσμια κατάταξη.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια