Καταγγελία Κύζα: «Δέχθηκα τηλεφωνική παρέμβαση από Μελισσανίδη»!

743

Με έγγραφη αναφορά του προς την ΚΕΔ, ο διαιτητής Γιώργος Κύζας, που είχε κληθεί να διευθύνει την αναμέτρηση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ατρόμητος-ΑΕΚ, ισχυρίζεται ότι, πριν από τη σέντρα του αγώνα, δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιον άνδρα, ο οποίος του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «GOAL», ο διεθνής ρέφερι αναφέρει στην επιστολή του ότι δέχθηκε κλήση από σταθερό τηλέφωνο με εμφανή τον αριθμό και ο συνομιλητής του, του συστήθηκε ως «Δημήτρης Μελισσανίδης». Του είπε πως ξέρει ότι είναι καλός διαιτητής, αλλά ξέρει με ποιον τρόπο έγινε διεθνής και με ποιους μιλάει και συναναστρέφεται.

Ο Κύζας του απάντησε πως δεν γνωρίζει αν όντως είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεδομένου ότι δεν έχουν ξαναμιλήσει στο παρελθόν, ενώ τον ρώτησε και τι εννοεί…. Ο άνδρας στο τηλέφωνο του ζήτησε μια δίκαιη διαιτησία (50-50) και του τόνισε πως θα πρέπει να έχει το νου του, καθώς σε λίγες ημέρες θα αλλάξουν όλα… όσον αφορά τη διαιτησία!

Σύμφωνα με τον διαιτητή Κύζα, η συνομιλία κράτησε πέντε λεπτά και μόλις ολοκληρώθηκε, αναζήτησε αμέσως τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη, αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, τον οποίο και ενημέρωσε προφορικά για όσα είχαν συμβεί.

Στη συνέχεια, ως γνωστόν, μετέβη στο Περιστέρι, όπου σφύριξε την αναμέτρηση Ατρόμητος-ΑΕΚ, καταλογίζοντας σωστά ένα πέναλτι σε χέρι του Λαμπρόπουλου.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα «GOAL», πάντως, ο αριθμός σταθερού τηλεφώνου από τον οποίο δέχθηκε κλήση ο Κύζας δεν παραπέμπει σε γνωστούς εταιρειών ή προσώπων που να σχετίζονται με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια