Κανονικά συνεδριάζει το απόγευμα το ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

649
κανάλια

Το απόγευμα πρόκειται να διεξαχθεί η 3η διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσαν 4 τηλεοπτικοί σταθμοί για τα πόθεν έσχες των διαγωνιζομένων. Στην εντατική νοσηλεύεται Σύμβουλος της Επικρατείας έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Κατά τη διάσκεψη της προηγούμενης Παρασκευής, δεν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί του παραδεκτού, του βάσιμου και του έννομου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών.

Όμως, οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha και ΣΚΑΙ, καθώς και οι εταιρείες Alter Ego και «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), έχουν καταθέσει νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων. Οι αιτήσεις, επικεντρώνονται στα «πόθεν έσχες» των διαγωνιζομένων.

Θολό το τοπίο

Το κλίμα εν όψει της νέας συνεδρίασης έχει βαρύνει, δεδομένου ότι ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος διέταξε πειθαρχική έρευνα σε βάρος ανώτατου δικαστικού λειτουργού που μετέχει στη διάσκεψη μετά από δημοσιεύματα του Τύπου που αφορούσαν ιδιωτικά θέματα.

Επιπλέον, ένας από τους συμβούλους φέρεται να αντιμετωπίζει θέμα υγείας.

Με τα νέα αυτά δεδομένα, δεν αποκλείεται τελικά η νέα συνεδρίαση να αναβληθεί.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια