Καναλάρχης και ο Μαρινάκης – Καταθέτει αίτηση για τηλεοπτική άδεια

1030

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AxiaPlus.gr και όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Η Αξία» στο φύλλο του Σαββατοκύριακου, στα τηλεοπτικά πράγματα ετοιμάζεται να κάνει είσοδο ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο γνωστός εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, καταθέτει τον φάκελο της αίτησης για τηλεοπτική άδεια, με στόχο να ανοίξει νέο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, τους προσεχείς μήνες.

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου (15:00), ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του διαγωνισμού και η ανακοίνωση των προεπιλεγέντων τηλεοπτικών σταθμών θα γίνει στις 14 Ιουλίου.

H διαδικασία που έχει ορίσει η κυβέρνηση προβλέπει ότι οι φάκελοι θα κατατίθενται σφραγισμένοι. Μετά τη λήξη της προθεσμίας θα συνέλθει η αρμόδια επιτροπή και παρουσία και των εκπροσώπων των υποψηφίων, προκειμένου να ανοίξει τους σφραγισμένους φακέλους συμμετοχής για να διαπιστώσει την ύπαρξη των προαπαιτουμένων.

Η διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί από τις 12 έως τις 17 Αυγούστου, είναι όμως πιθανό να μετατεθεί για τον Σεπτέμβριο.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια