Καμία επαφή Βάργκας με Παναθηναϊκό

256

Σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο φαίνεται να παραμένει το ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Ρόναλντ Βάργκας της ΑΕΚ καθώς ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία επαφή του Νίκου Λυμπερόπουλου με την πλευρά του παίχτη.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με την «Ένωση» για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για διετές συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές.

Στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Πράσινης» παρακολουθούν μεν στενά την περίπτωσή του αλλά θα κινηθούν επίσημα μόνο στην περίπτωση που ο παίκτης απαντήσεις αρνητικά στους «κιτρινόμαυρους».

Τέλος, εμπόδιο στο να πραγματοποιήσουν επίσημη κίνηση από τώρα οι «πράσινοι» μπαίνει επίσης το γεγονός πως ακόμα στον Παναθηναϊκό δεν έχει αποφασιστεί ούτε το ύψος του μπάτζετ για τις καλοκαιρινές μεταγραφές, ούτε ο αριθμός αυτών.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια