Καλοκαιρινές απολαύσεις διαστροφής!

443

– Ο γόνος, η εξωτική καλλονή (πρώην επώνυμου ποδοσφαιριστή), το τρίο και τα ερωτικά βοηθήματα!

Το αγόρι είναι καλοζωισμένο, δεν έχει κουραστεί ποτέ στη ζωή του, άλλωστε. Όλα τα βρήκε έτοιμα ο γόνος της ιστορίας μας, αφού η ισχυρή επιχειρηματική οικογένειά του τα φρόντισε μέχρι κεραίας. Μέχρι και γυναίκα τού βρήκαν της τάξης του και του κοινωνικού διαμετρήματος που του αρμόζει… Έλα, όμως, που ο γόνος έχει στο μυαλό του μόνο τη διαστροφή… Εδώ και χρόνια, όπως ξέρει καλά ο περίγυρός του, νταραβερίζεται με «ψευτομοντέλες» και βίζιτες, μία εκ των οποίων ήθελε ένα φεγγάρι να παντρευτεί αλλά στο τέλος σώθηκε, αφού το κορίτσι έφυγε μόνιμα για Λονδίνο, για ποιο μεγάλες αρπαχτές…

– Η premier league

Επί του προκειμένου, ο γόνος, που το παίζει και κόκορας, κάνει παιχνίδι το τελευταίο διάστημα με μία εξωτική μοντέλα η οποία διαγωνίστηκε σε τηλεοπτικό σόου για μόδα και η οποία είχε συνάψει ερωτική σχέση με πολύ γνωστό παντρεμένο ξένο ποδοσφαιριστή μεγάλης ελληνικής ομάδας, που τώρα παίζει στην Premier League.

– To strapon της τακτοποίησης!

Ο γόνος, λοιπόν, έχει ένα βίτσιο. Ζητάει από την εξωτική μοντέλα με τα σχιστά μάτια να είναι ενεργητική, να τον… τακτοποιεί με τη συνδρομή ερωτικού βοηθήματος (strapon)! Μέχρι εδώ όλα καλά. Το τελευταίο που προέκυψε πρόσφατα είναι ότι το παλληκάρι (τρόπος του λέγειν) ζήτησε από τη φίλη του να του βρει άλλο ένα κορίτσι και να κάνουν τρίο. Όμως δεν λησμόνησε να της αναφέρει ότι το τρίτο πρόσωπο θα πρέπει να φέρει μαζί του και το δικό του strapon, καθώς ο γόνος θέλει να τον περιποιηθούν και τα δυο κορίτσια, το ένα μετά το άλλο, με τα… πλαστικά όργανά τους!

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια