Καλλιτσάντσηδες εναντίον Κούτρα-Μπόμπολα

Οι εγχώριες αρνήσεις, ο Άνεμος και το ενδιαφέρον Ρώσων και Τούρκων

314

Στον Ελλάκτορα η κατάσταση βαίνει στο απροχώρητο. Και οι Καλλιτσάντσηδες αλλά και ο Δ. Κούτρας με τον Λ. Μπόμπολα αναζητούν συμμάχους επενδυτές με τους οποίους θα αγοράσουν το ποσοστό των άλλων και θα τους πετάξουν έξω. Γιατί, κακά τα ψέματα, η συμβίωση πλέον δεν είναι εφικτή. Οι πληροφορίες λένε ότι και οι δύο πλευρές έχουν πλησιάσει πολλούς Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες, τόσο στον τομέα της ενέργειας όσο και του εφοπλισμού.

Μόνο μέσα στον Δεκέμβριο έγιναν τέσσερεις συναντήσεις με πολύ ισχυρούς εγχώριους επιχειρηματίες. Όμως και οι δύο πλευρές των εντός του Ελλάκτορα ανταγωνιστών εισέπραξαν μόνο αρνήσεις. Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί, όμως αυτό αφορά αποκλειστικά στη θυγατρική Άνεμος, που δραστηριοποιείται στην ενέργεια.

Και οι μέτοχοι του Ελλάκτορα δεν θέλουν να εκποιήσουν ένα πολύ ισχυρό περιουσιακό στοιχείο. Εκείνο που ψάχνουν είναι επενδυτή συνέταιρο που θα μπει σε όλο το μαγαζί και όχι κάποιον που θα εξαγοράσει το πιο δυνατό χαρτί! Μέχρι στιγμής, πάντως, επενδυτικό ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από ρωσικά και τουρκικά funds!

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια