Καλά κρατεί η κόντρα στην Κεντροαριστερά- Βολές Θεοχαρόπουλου κατά Θεοδωράκη

381

«Ακόμη και τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με ενότητα, με στόχο μια ισχυρή προοδευτική παράταξη, χωρίς ωστόσο παλινωδίες και πισωγυρίσματα», για τα οποία και κατηγόρησε το Ποτάμι και τον επικεφαλής του Στ. Θεοδωράκη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Θεοχαρόπουλος υπογράμμισε πως για πρώτη φορά υπάρχει ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο όλων, το οποίο συμφωνήθηκε έπειτα από τρίμηνη δουλειά. Εκεί δεν τέθηκε θέμα μετεκλογικών συνεργασιών, συμπλήρωσε, προσθέτοντας πως δεν μπορεί να καθορίζεται πως συνεργασία μπορεί να γίνει μόνο με τη Ν.Δ..

Τόνισε επίσης την ανάγκη ύπαρξης ενός ισχυρού εκπροσώπου της Σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα και δήλωσε βέβαιος ότι, στο τέλος, το πολιτικό κενό θα καλυφθεί και θα υπάρξει ισχυρός εκπρόσωπος της ομάδας σοσιαλιστών και δημοκρατών.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια