Καβγάς Παππά – Φωτήλα για τις τηλεοπτικές άδειες

501

Ανέβασε τους τόνους στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς εξαπολύοντας ευθείες ονομαστικές βολές σε όσους «στήνουν» όπως είπε «μηχανισμό πίεσης και τρομοκράτησης».

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσωνα Φωτήλα και αναφερόμενος στο νομικό σύμβουλο του Δημοσίου για τις τηλεοπτικές άδειες, Γιάννη Ματζουράνη , ο κ. Παππάς είπε ότι «η μέθοδος της τρομοκράτησης των δημοσίων λειτουργών είναι ντροπή όλων των καναλαρχών που στήνουνε δελτία. Αυτά τελείωσαν: όποιος θέλει κόντρα, ας έρθει εδώ στην πολιτική ηγεσία» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι ντροπή τους – όχι του Φωτήλα – αλλά του Κοντομηνά, του Βαρδινογιάννη και του Αλαφούζου που πιέζουν δημόσιους λειτουργούς» και διαμήνυσε «Όποιος θέλει κόντρα, εδώ είμαστε. Να την κάνει στην πολιτική ηγεσία που αναλαμβάνει και την πολιτική ευθύνη. Διαγωνισμός με τέτοιο έλεγχο δεν έχει ξαναγίνει» τόνισε και πρόσθεσε:

«Κρατηθείτε με τα πόθεν έσχες διότι λέει ένας ότι θα  καταβάλει τις δόσεις από τα κέρδη που θα βγάλει. Μην προτρέχετε. Η επιτροπή θα κάνει την δουλειά της» είπε σε άλλο σημείο ο κ. Παππάς για να επισημάνει: «Τελειώνει ο κύκλος προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων. Η επόμενη ημέρα της τηλεόρασης θα μας κάνει να θυμόμαστε τα σπαρταρίσματα με μειδίαμα και πικρία για όσα ακούσαμε».

Παππάς: «Το ήθος μας επέτασσε να εισπράξουμε τα 300 εκατ. ευρώ.  Πάει ο Βαρδινογιάννης και προσφέρει 13 εκατ. ευρώ. Πώς θα γίνει υπερθεματιστής;  Ο Κοντομηνάς δεν πήγε σε καμία τελική φάση. Πώς να πάρει άδεια;»

Φωτήλας: Είχαν λεφτά, όχι… μασέλες.

Παππάς: Όποιος έχει μασέλες θα αποδειχθεί. Τα 246 εκατ ευρώ δεν είναι αέρας. Δίνετε μάχη οπισθοφυλακών.

Κόντρα και για τις περούκες

Η κόντρα του υπουργού με τον κ. Φωτήλα πέρασε και από το πρόσφατο περιστατικό με τους μεταμφιεσμένους δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα ο κ. Φωτήλας κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας να κρατήσει τις περούκες γιατί «θα σας χρειαστούν όταν θα φύγετε βράδυ».

«Εσείς είστε στις μεταμφιέσεις συνηθισμένος» ανταπάντησε ο κ. Παππάς. «Δεν περίμενα να χρησιμοποιήσετε αυτό το άθλιο γεγονός που έκαναν οι καναλάρχες. Κάνετε κριτική σε εμάς και όχι στους καναλάρχες. Ντροπή. Βγαίνει αυτό το αστρονομικό ποσό για τις άδειες και αντί να βάλετε πλάτη για να εισπραχθεί μας λέτε εξυπνάδες… γίνατε ουρά συμφερόντων» συνέχισε ο υπουργός Επικρατείας απευθυνόμενος στον βουλευτή του Ποταμιού.

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια