Κάρτα μέλους δημιουργεί η ΝΔ

426

Η Νέα Δημοκρατία στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσής της βγάζει κάρτα μέλους και από το γαλάζιο στρατόπεδο καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στη χώρα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Το κόστος συνδρομής της κάρτας για ένα χρόνο είναι 12 ευρώ. Για δύο έτη κοστίζει 22 ευρώ ενώ για τρία έτη το αντίτιμο είναι στα 30 ευρώ, σημειώνει η ΝΔ. Οι προσπάθειες για μείωση των δαπανών.

Η Κάρτα Μέλους προσφέρει τις εξής δυνατότητες:
1. Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες
2. Δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα
3. Δικαίωμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις ειδικά για τα μέλη της
4. Πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα μελών για τις προτάσεις της
5. Προσωποποιημένη σελίδα μέλους στον ιστότοπό της

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Πριν από ένα χρόνο, 405.000 πολίτες συμμετείχαν στην εκλογή προέδρου.
Έκτοτε, μέσα στο 2016, χιλιάδες άνθρωποι έγιναν νέα μέλη της Νέας Δημοκρατίας.
Ήρθε η ώρα να γίνουμε ακόμη περισσότεροι. Γιατί μαζί, μπορούμε περισσότερα. Ήρθε η ώρα, όσοι ήδη είναι μέλη, να ανανεώσουν τη συνδρομή τους. Και όσοι δεν έχουν γίνει ακόμη ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, να αποκτήσουν την Κάρτα Μέλους, αναφέρει η ΝΔ.
Το κόστος συνδρομής για ένα χρόνο είναι 12 ευρώ. Για δύο έτη, η Κάρτα Μέλους κοστίζει 22 ευρώ ενώ για τρία έτη το αντίτιμο είναι 30 ευρώ.
Τους τελευταίους 10 μήνες καταβάλλουμε μια τιτάνια προσπάθεια να βάλουμε σε τάξη το σπίτι μας.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια