Κάμερον: Το Brexit απειλεί ακόμη και την ειρήνη στην Ευρώπη

866

Ο κ. Κάμερον αναφέρθηκε αναλυτικά στους λόγους που πρέπει η Βρετανία να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ειρήνη και την σταθερότητα που υπάρχει για δεκαετίες σε περίπτωση Brexit.«Μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ευρώπη; Αξίζει να πάρουμε αυτό το ρίσκο; Η απομόνωση ποτέ δεν βοήθησε τη χώρα μας» τόνισε χαρακτηριστικά. Και όποιος κατάλαβε για πια χώρα μιλάει, καλή και η περιέργεια…

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με νέα έρευνα, το 42% των πολιτών τάσσεται υπέρ της παραμονής στην ΕΕ, έναντι 40% που επιθυμεί την έξοδο. Η έρευνα έγινε από το Yougov για λογαριασμό του ITV. Οι αναποφάσιστοι φτάνουν στο 13%. Ο Κάμερον υπενθύμισε μάλιστα κατά την διάρκεια της ομιλίας του ότι η Ε.Ε έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να υπάρξει προσέγγιση χωρών «που ήταν στα μαχαίρια για δεκαετίες».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια