Κάμερον προς ψηφοφόρους: «Σκεφτείτε τα όνειρα και τις προσδοκίες των παιδιών σας»

669

Τις συνέπειες που θα έχει για τις επόμενες γενιές η αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, κάλεσε του ψηφοφόρους να αναλογιστούν, ο πρωθυπουργός της χώρας Ντέιβιντ Κάμερον. Η έκκληση του Βρετανού πρωθυπουργού για παραμονή της Βρετανίας στην Ένωση, έρχεται μόλις 2 ημέρες πριν την κρίσιμο δημοψήφισμα και ενώ οι τελευταίες δημοσκοπήσεις εμφανίζουν μια διχασμένη κοινή γνώμη, γεγονός που σημαίνει πως το αποτέλεσμα θα κριθεί στο νήμα.

«Θα είσαι μόνον εσύ πίσω από το παραβάν. Μόνον εσύ, που θα πάρεις μια απόφαση η οποία θα επηρεάσει το μέλλον σου, το μέλλον των παιδιών σου, το μέλλον των εγγονιών σου», ανέφερε μιλώντας από το πρωθυπουργικό γραφείο, ο κ. Κάμερον, και σημείωσε ότι απευθύνεται κυρίως σε ψηφοφόρους «της δικής του γενιάς και μεγαλύτερους».

Υπογραμμίζοντας ότι το Brexit θα αποτελούσε «τρομερό κίνδυνο» για την οικονομία της χώρας, ο Βρετανός πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να σκεφτούν «τα όνειρα και τις προσδοκίες» των παιδιών τους.

Τέλος, επισήμανε ότι εάν οι Βρετανοί αποφασίσουν την φυγή της χώρας από την Ε.Ε., θα πρόκειται για μια αμετάκλητη απόφαση. Αν ψηφίσουμε έξω, αυτό είναι, είναι αμετάκλητο, θα φύγουμε από την Ευρώπη για τα καλά και η επόμενη γενιά θα πρέπει να ζήσει με τις συνέπειες πολύ περισσότερο απ’ ό,τι εμείς οι υπόλοιποι».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια