Κάμερον: Απηύθυνε έκκληση ενότητας – Συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής

517

Έκκληση ενότητας απηύθυνε ο David Cameron σε όλους τους Βρετανούς αποτίοντας φόρο τιμής στην Βουλευτή των Εργατικών Τζο Κοξ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την Πέμπτη.

Ο κ. Κάμερον συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων για την ερχόμενη Δευτέρα.

«Εκεί οπου βλέπουμε μίσος, εκεί όπου βλέπουμε διχασμό, θα πρέπει να τα αποβάλουμε από την πολιτική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τις κοινότητές μας», υπογράμμισε ο κ. Κάμερον, ο οποίος επισκέφθηκε το χωριό της βόρειας Αγγλίας όπου σκοτώθηκε η Κοξ, συνοδευόμενος από τον ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν και τον πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων Τζον Μπέρκοου.

tzo-koks-nteibint-kameron

Ο κ. Κόρμπιν επιβεβαίωσε ότι η Βουλή θα συγκληθεί εκτάκτως την Δευτέρα, ώστε οι βουλευτές να μπορέσουν να τιμήσουν την Κοξ. Εκπρόσωπος των Εργατικών είπε ότι, λόγω της δολοφονίας της Κοξ, το κόμμα διακόπτει μέχρι την Δευτέρα όλες τις εκδηλώσεις του που ήταν ενταγμένες στο πλαίσιο της εκστρατείας για το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια