Ιατρικά κέντρα και γραφεία εύρεσης εργασίας από Ευρώπη, ΗΠΑ και Νότια Αμερική αναζητούν Ιατρικό προσωπικό από την Ελλάδα

522

Αυτό το Φθινόπωρο αρχίζει μια ακόμα σειρά Ημερών Καριέρας για Ιατρικά επαγγέλματα, όπου όσοι αναζητούν ευκαιρίες καριέρας μπορούν να έρθουν σε επαφή με δεκάδες εργοδότες που θα τους προτείνουν τις πιο κατάλληλες θέσεις γι’ αυτούς!

Οι επαγγελματίες του Ιατρικού τομέα καλούνται στις 15 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και στις 16 Οκτωβρίου στην Αθήνα, για να συναντήσουν γραφεία εύρεσης εργασίας, εκπροσώπους νοσοκομείων και κλινικών της Ευρώπης και όχι μόνο, αλλά και απεσταλμένους από άλλα ιατρικά κέτρα που θα τους δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται  για να βρουν την κατάλληλη θέση εργασίας.

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ειδικούς και ειδικευόμενους γιατρούς, οδοντιάτρους, νοσηλευτές, φροντιστές, οικογενειακούς γιατρούς και απόφοιτους Ιατρικής, σε χώρες όπως η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Σουηδία, η Νορβηγία και η Δανία. Κάτι νέο σε αυτή τη σεζόν Ημερών Καριέρας είναι ότι οι εκπρόσωποι των κλινικών και των νοσοκομείων αναζητούν να προσλάβουν προσωπικό όχι μόνο σε Ευρωπαικές χώρες αλλά και στις ΗΠΑ και τη Λατινική Αμερική, όπως στο Περού, τη Χιλή και την Κολομβία. Οι Έλληνες γιατροί είναι γνωστό πως είναι καλοί επαγγελματίες και γι’ αυτό το λόγο έχουν μεγάλη ζήτηση σε ιατρικά κέντρα του εξωτερικού. Προσφορές εργασίας για τις ΗΠΑ και τη Νότια Αμερική μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας (www.careersinwhite.com).

Οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας στις Ημέρες Καριέρας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρέχουν στους επαγγελματίες του Ιατρικού τομέα όχι μόνο άριστες συνθήκες εργασίας αλλά και υψηλές απολαβές που ξεκινούν από τα 3.000 ευρώ και μπορεί να φτάσουν πάνω από 13.000 ευρώ, ανάλογα με την εμπειρία και την εξειδίκευση. Όσοι επιλέξουν να εργασθούν στο εξωτερικό θα έχουν και άλλες διευκολύνσεις όπως δωρεάν μαθήματα γλώσσας, δωρεάν μεταφορικά για τη νέα χώρα, πρακτική εκπαίδευση, βοήθεια στην εύρεση κατοικίας και διευκολύνσεις στη μετακίνηση της οικογένειάς τους.

«Φέτος το Φθινόπωρο οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εργοδότες και ευκαιρίες καριέρας στην Ευρώπη και πέρα από αυτή. Κάθε νέα σεζόν Ημερών Καριέρας φέρνει νέους εργοδότες, νοσοκομεία και κλινικές, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να βρουν αυτό που τους ταιριάζει. Οι εργοδότες θέλουν να έρθουν σε επαφή με καλά προετοιμασμένους υποψήφιους που θέλουν να εξελιχθούν επαγγελματικά.», λέει η Corina Pop – Sales Manager.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου περιμένουμε όλους τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα στη Θεσσαλονίκη στο  Mediterranean Palace Hotel (Σαλαμίνος 3, απέναντι από το λιμάνι) στις 10:00 – 16:00 για να συναντήσουν εργοδότες και να βρουν τις καλύτερες ευκαιρίες εργασίας στον ιατρικό τομέα. Παράλληλα, καλούμε το ιατρικό προσωπικό στις 16 Οκτωβρίου  στην Αθήνα, στο Electra Palace Hotel (Ναυ. Νικοδήμου 18-20, Πλάκα) στις 10:00 – 16: 00 για να βρει εκατοντάδες προσφερόμενες θέσεις εργασίας.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι εντελώς δωρεάν και οι συμμετέχοντες συνιστάται να έχουν μαζί το βιογραφικό τους σημείωμα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας  www.careesinwhite.com ή στο contact@careersinwhite.com

Careers in White International – www.careersinwhite.com – contact@careersinwhite.com

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια