Θέλει Mega μόνο, φοβάται τον Μητσοτάκη

506

Ο ίδιος ο Ιβάν φοβάται και θεωρεί υπερβολική αυτή την επένδυση στα media και εξετάζει όλες τις κινήσεις του με βάση τη λιγότερο δαπανηρή λύση. Αυτή τη στιγμή μπορεί να αποκτήσει το Μega μέσω των μετοχών του ΔΟΛ. Είναι ας πούμε η πιο φθηνή λύση ώστε να μπει σε ένα κανάλι που έχει ακόμα μεγάλη απήχηση σε όλα τα κοινά, ακόμα και χωρίς δελτίο ειδήσεων. Έχει έρθει σε μία πρώτη συμφωνία για τις κινήσεις που θα κάνουν μαζί με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, παρόλο που υπάρχουν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που πρέπει να ξεπεραστούν.

Για παράδειγμα, είδαμε τις προηγούμενες ημέρες ότι ένας από τους παράγοντες που κράτησαν μακριά τον Ελληνοπόντιο επιχειρηματία από τον ΠΗΓΑΣΟ και την εξαγορά του ήταν η αυστηρή προειδοποίηση (ότι θα έχουν ποινικές κυρώσεις) που απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους τραπεζίτες οι οποίοι θέλανε να κουρέψουν τα δάνεια του ΠΗΓΑΣΟΥ προκειμένου να εξαγοραστεί από τον Ιβάν.

Η πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και κανείς δεν θέλει να χαλάσει αυτή η ισορροπία. Από την άλλη, όμως, η πλευρά Ιβάν έχει επιτεθεί με άσχημο τρόπο στη Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας μάλιστα ότι ποτέ δεν θα γίνει πρωθυπουργός… Ποια γραμμή και ποιες ισορροπίες θα κρατηθούν από τους δύο επιχειρηματίες;

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια