Θάνος Ολύμπιος: Δε συμβιβάζομαι… ακόμα! [ηχητικό & photos]

970

Ο τραγουδιστής και μουσικός Θάνος Ολύμπιος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή RedPepper News του Επικοινωνία fm 94, μίλησε στους δημοσιογράφους Πάρι Κουρτζίδη, Γιάννη Βασιλακόπουλο και Γεωργία Δρακάκη για τη συνεργασία του με τον Μίμη Πλέσσα και τον δίσκο τους «Διάφανος Σταυρός», ο οποίος έχει ήδη γίνει πλατινένιος, χάρη και στη συμμετοχή δυνατών ονομάτων σε αυτόν, όπως του Λευτέρη Παπαδόπουλου, του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, αλλά και των Ραλλίας Χρηστίδου και Δέσποινας Ολυμπίου, μεταξύ άλλων.

13083318_10207828385080660_7092816113934065499_n

Ο Θάνος Ολύμπιος, ένας εκ των νεότερων εκπροσώπων του ελληνικού τραγουδιού αυτή τη στιγμή και εξόχως δραστήριος επαγγελματίας, ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής ορισμένες από τις προγραμματισμένες του συναυλίες για το καλοκαίρι, ενώ εξομολογήθηκε ότι θεωρεί τον Μανώλη Καραντίνη, με τον οποίον έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, τον καλύτερο μπουζουκίστα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Δεν θα ήθελε ακόμα να εμπλακεί με τις νυχτερινές πίστες, διότι κρίνει πως μια τέτοια συνεργασία δεν θα του επέτρεπε να είναι ο εαυτός του και, άλλωστε, παραδέχτηκε πως έχει ακόμα καιρό μπροστά του μέχρι να αναγκαστεί να…συμβιβαστεί.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη, αλλά και ορισμένα από τα τραγούδια του εδώ:

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια