Η VICHY σας προσκαλεί στο Smartpark, για ένα μοναδικό Light Music Show

389

Δεν υπάρχει τίποτε πιο μαγικό, από τα Χριστούγεννα!Έτσι, καθώς οι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν, η Vichyσάς προσκαλεί στο εμπορικό κέντρο SmartPark στα Σπάτα για μια μοναδική έκπληξη!

Από τις 17 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου, η Vichyθα «ντύσει» με χριστουγεννιάτικη διάθεση το σιντριβάνι του μεγάλου εμπορικού κέντρου και υπόσχεται να χαρίσει ένα μαγευτικό lightmusicshow που θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε αυτές τις ημέρες!

Παράλληλα, ηVichyθα πραγματοποιήσει ένα λαμπερό διαγωνισμό με πλούσια δώρα, για όσεςγυναίκες παρευρεθούν στο σιντριβάνι του εμπορικού κέντρου! Ο διαγωνισμός θα τρέξει τις ημερομηνίες 17 & 18/12, 22 – 24/12 και 30 & 31/12καισυνολικά δέκα τυχερές που θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από μία ολοκληρωμένη φροντίδα Vichy, αξίας 500 ευρώ και άνω, για μια επιδερμίδα λαμπερή, φωτεινή και γεμάτη ζωντάνια όλο το χρόνο!

 

Make your skin come true μετη Vichy!

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια