Η Tesla προσέλαβε διευθυντή παραγωγής της Audi

549

Η μια εκ των δύο υψηλόβαθμων θέσεων που «άνοιξαν» τον προηγούμενο μήνα στην …
Tesla καλύφθηκε από τον Peter Hochholdinger, πρώην στέλεχος της Audi.

Ο Hochholdinger προσέφερε για 22 χρόνια τις υπηρεσίες του στους τέσσερις κύκλους, όπου στελέχωνε τη διεύθυνση της παραγωγής για τα A4, A5 και Q5.

Στην Tesla θα αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου στο τμήμα παραγωγής. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου η εταιρεία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που προκύπτουν από το στόχο της παραγωγής 500.000 αυτοκινήτων για το 2018.

Αυτό βέβαια δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται: Ενώ η παραγωγή των Model S και Model X θα συνεχίζεται αυξανόμενα, θα προστεθεί στην εξίσωση και το νέο Model 3 οι προπαραγγελίες του οποίου σχεδόν ακούμπησαν τις 400.000.

Συγκεκριμένα, η συμβολή του Hochholdinger συνίσταται στο να στήσει μια κλιμακωτή, οικονομικά ορθή και ποιοτική παραγωγική διαδικασία για το Model 3, προκειμένου να μην εμφανιστούν και πάλι προβλήματα όπως έγινε με το Model X.

Επιπρόσθετα η Tesla έχει ήδη διπλασιάσει τη συνολική επένδυσή της στον τομέα της παραγωγής, προκειμένου να μη βρεθεί εκτεθειμένη απέναντι στους πελάτες της.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια