Η Stoiximan στηρίζει τη Φλόγα

630

Φλόγα, Stoiximan και TeleUnicom: Προσφέρουν στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία με αγάπη στο παιδί με καρκίνο.

Σε συνέχεια της ευγενικής φιλοξενίας της Προέδρου της Φλόγας κας. Μαρίας Τρυφωνίδη στην συχνότητα του «Βήμα FM» στην εκπομπή του κ. Γιώργου Κακούση και της πρόσκλησης που πραγματοποίησε για την προμήθεια απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού στα παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αθήνας, η ανταπόκριση από τις εταιρείες Stoiximan και TeleUnicomA.E ήταν συγκινητική και άμεση.

Το παιδί με καρκίνο, αποκτάει με την προσφορά των κοινωνικά αλληλέγγυων εταιρειών απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό που σε συνδυασμό με την ιατρική φροντίδα μπορεί να το οδηγήσει σε ίαση.

Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο “Stoiximan”-https://www.stoiximan.gr/ -, η οποία βρίσκεται σταθερά δίπλα στην Φλόγα τα τελευταία χρόνια ακόμα μια φορά ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών με καρκίνο και καλύπτει  την προμήθεια μηχανήματος για την επεξεργασία των προς βιοψία ιστών στο Παθολογοανατομικό τμήμα Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» αξίας 9.000ευρώ.

Η εταιρεία TeleUnicomA.E αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SonyMobile- http://www.teleunicom.com – με δωρεά της προς τον Σύλλογο Φλόγα, κάνει πραγματικότητα την αντικατάσταση  ξεπερασμένου εξοπλισμού του Οφθαλμολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων «Π.& Α. Κυριακού» προσφέροντας  φορητή Σχισμοειδή Λυχνία και φορητό αυτόματο Διαθλασίμετρο συνολικής αξίας 15.000ευρώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι γονείς της Φλόγας ευχαριστούν τις παραπάνω εταιρείες και τονίζουν την ουσιαστική συμβολή τους στο έργο της Φλόγας :«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε δίπλα μας πολύτιμους σύμμαχους στον αγώνα που δίνουμε για τα παιδιά μας ενάντια στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε το έργο μας για την καλύτερη ιατρική φροντίδα των παιδιών μας. Εκ μέρους των γονιών της Φλόγας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια