Η Avis στηρίζει το έργο του Δήμου Αθηναίων για τους πρόσφυγες

544
(από δεξιά) Ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Γιώργος Καμίνης με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Avis, κύριο Ανδρέα Ταπραντζή

Σε δωρεά ενός οχήματος τύπου van στο Δήμο Αθηναίων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες, προχώρησε η Avis. Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο της Αθήνας παρουσία του Δημάρχου κύριου Γιώργου Καμίνη.

Η Avis προχώρησε στην παροχή του οχήματος αναγνωρίζοντας ότι ο Δήμος Αθηναίων αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις και δέχεται τεράστιες κοινωνικές πιέσεις, ώστε να δώσει άμεσα λύσεις με πράξεις σε σημαντικά θέματα, όπως το προσφυγικό.

«Μας γεμίζει ικανοποίηση, αποτελεί όμως για εμάς και μεγάλη ευθύνη, το γεγονός ότι μεγάλοι φορείς και επιχειρήσεις, όχι μόνο  αναγνωρίζουν το έργο που γίνεται στην Αθήνα στο πεδίο της κοινωνικής συνοχής, αλλά δείχνουν εμπιστοσύνη και εμπράκτως το υποστηρίζουν. Η προσφορά της εταιρίας AVIS ενισχύει σημαντικά τις δράσεις μας στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος και παράλληλα στέλνει μήνυμα στην ιδιωτική οικονομία να συμβάλει, στο βαθμό των δυνατοτήτων της, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της πόλης και η ποιότητα ζωής των κατοίκων της» δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Γιώργος Καμίνης.

«Στηρίζουμε έμπρακτα το Δήμο Αθηναίων με την βαθιά πεποίθηση ότι η ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία και η δυναμική συμβολή στην επίλυση προβλημάτων είναι υποχρέωση κάθε σύγχρονης εταιρίας. Eλπίζουμε να συμβάλουμε έστω και λίγο στο μεγάλο και πολυεπίπεδο έργο που επιτελεί o Δήμος» τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Avis.

Υπενθυμίζεται ότι  η υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων βρίσκεται διαχρονικά στο επίκεντρο της εταιρικής στρατηγικής της Avis, που εφαρμόζει προγράμματα προώθησης του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς με τη συμμετοχή του προσωπικού της.

Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων και θυγατρική εταιρία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα, στην ενοικίαση αυτοκινήτων. Με  80 σταθμούς ενοικίασης σε όλη τη χώρα και στόλο που ξεπερνά τα 31.000 αυτοκίνητα αλλά και με ισχυρές συνεργασίες, η Avis καλύπτει ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η Avis συνεργάζεται με περισσότερες από 20 διαφορετικές εταιρίες αυτοκινήτου, προσφέροντας έτσι τις καλύτερες προτάσεις στους πελάτες της. Με κεντρικό μήνυμα της εταιρίας το «We Try Harder» και στόχο τη διαρκή βελτίωση και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Avis ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες προσφέροντας νέα, ευέλικτα προϊόντα και εμπειρίες αυτοκίνησης.  Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1960, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 165 χώρες με περισσότερους από 5.450 σταθμούς ενοικίασης, εξυπηρετώντας περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες το χρόνο.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια