Η τελευταία φωτογραφία του Έλληνα Χουσεϊν που έπεσε νεκρός στο μακελειό του Μονάχου

560

Στο προφίλ του στο instagram 4 ημέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, ο Χουσεΐν ανήρτησε μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται επάνω σε ένα κλαρκ, προφανώς από την δουλειά του.

Ο 18χρονος που ζούσε στο Μόναχο με τους γονείς του και τα άλλα δύο δίδυμα αδέλφια του, είχε έντονους δεσμούς με τον τόπο καταγωγής του, το χωριό Άρατος της Ροδόπης, κοντά στην Κομοτηνή.

Ο Νταϊτσίκ ήταν γεννημένος το 1999 στον Άρατο και ζούσε στο Μόναχο με τους γονείς του και τα δύο δίδυμα αδέρφια του. Ο πατέρας του δούλευε σε εργοστάσιο ενώ τα παιδιά σπούδαζαν σε γερμανικό σχολείο.

Την μοιραία για εκείνον Παρασκευή, ο Χουσεΐν είχε πάει στο εμπορικό κέντρο μαζί με την αδελφή του και τον αδελφό του, για να ψωνίσει ρούχα και δώρα καθώς την ερχόμενη Τρίτη θα έρχονταν, όπως κάθε χρόνο στην Ελλάδα.

Ο 18χρονος δέχθηκε δύο πυροβολισμούς από τον μακελάρη και έπεσε νεκρός, είχε προλάβει όμως να σπρώξει την δίδυμη αδελφή του που διεσώθη. Η Telegraph τον αποκαλεί «ήρωα».

Ο Χουσεΐν έδωσε μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο. Πάλεψε αρκετές ώρες, αρχικά μάλιστα παρουσίασε βελτίωση, αλλά δεν άντεξε και κατέληξε.

Στο χωριό Άρατος το οποίο επισκέπτονταν κάθε καλοκαίρι, τον περίμεναν και φέτος όλοι οι συγχωριανοί του, όπως και η γιαγιά του η οποία κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης.

Από τον πατέρα του, απέκρυψαν αρχικά τα τραγικά νέα. Όταν όμως έμαθε ότι έχασε το γιο του από τον μακελάρη του Μονάχου, υπέστη καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια