Η σωτηρία του ΠΗΓΑΣΟΥ από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ!

Και το γύρισμα της πλάτης από τον νέο προνομιακό εργολάβο στον ΔΟΛ...

907

 

…τελικά η συγγενής εταιρεία, δηλαδή η ΕΛΛΑΚΤΩΡ, τον έσωσε τον ΠΗΓΑΣΟ! Με την εξαγορά του ακινήτου από την εργοληπτική εταιρεία και την ένεση ρευστότητας προς το εκδοτικό συγκρότημα, οι τράπεζες προχώρησαν σε ρύθμιση και η ισορροπία αποκαταστάθηκε. Έτσι, η… διαπλοκή λειτούργησε, αφού το εργολαβικό σκέλος παρενέβη οικονομικά και έσωσε το εκδοτικό. Άλλωστε, τόσα χρόνια η επιρροή και παρέμβαση του Έθνους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη γιγάντωση του Άκτορα, που κατέστη προνομιακός εργολάβος της χώρας επί μακρόν.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, για να βλέπετε τις διαφορές, σε αντίθεση με ό,τι έκανε ο εμφανής εταίρος οικογένεια Μπόμπολα, στο άλλο μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα, ο… αφανής εταίρος και «καλός φίλος» του Στ. Ψυχάρη και νυν κορυφαίος εργολάβος , κάνει πως… δεν ακούει. Καμία βοήθεια στον ΔΟΛ από τον φιλικό εργοληπτικό όμιλο, παρά τη στήριξη και τη βοήθεια χρόνων, αλλά και τις βαθιές σχέσεις των παλιών καλών καιρών. Βλέπετε, ο νέος μεγιστάνας των κατασκευών απέκτησε απευθείας επαφή με τα υψηλά στρώματα της εξουσίας, οπότε τον Σταύρο δεν τον έχει ανάγκη… Και προφανώς του γύρισε την πλάτη!

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια