Η συνάντηση Μαρινάκη – Ψυχάρη, το ΑΡΓΟΣ και οι φήμες για το MEGA

910

 

Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με την επίσκεψη Μαρινάκη στον ΔΟΛ και τη συνάντηση του εφοπλιστή με τον Σταύρο Ψυχάρη. Και είναι λογικό να φημολογούνται πολλά από τη στιγμή που ο ΔΟΛ αποτελεί μεγαλομέτοχο του Mega και ο μεγαλοεφοπλιστής απέκτησε πρόσφατα άδεια λειτουργίας τηλεοπτικού σταθμού και λογικά βρίσκεται σε φάση αναζήτησης του τρόπου με τον οποίο θα στεγάσει το νέο του κανάλι, τα πρόσωπα με τα οποία θα το στελεχώσει και το πρόγραμμα με το οποίο θα καλύψει τις ώρες λειτουργίας.

Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι βασικός λόγος της επίσκεψης Μαρινάκη στον ΔΟΛ ήταν η φημολογούμενη πρόθεση του εφοπλιστή να συμμετάσχει μετοχικά στο πρακτορείο διανομής τύπου ΑΡΓΟΣ όπου το Συγκρότημα αποτελεί μεγαλομέτοχο και επί της ουσίας η πλευρά του ΔΟΛ ασκεί το μάνατζμεντ.

Πέραν αυτού όμως είναι προφανές αλλά και μέσα στο πλαίσιο της λογικής να έγινε και …τηλεοπτική συζήτηση. Υπό την έννοια ότι ο Στ. Ψυχάρης έχει δηλώσει με έμφαση ότι το MEGA δεν θα κλείσει και ότι αναζητεί λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Ασφαλώς ένα σενάριο MEGA ενδεχομένως και υπό προϋποθέσεις να είχε νόημα για τον Β. Μαρινάκη, κυρίως λόγω ισχυρού ονόματος, τηλεθέασης, ταινιοθήκης, εγκαταστάσεων, δημοσιογράφων, στούντιο, παραγωγών. Όμως από την άλλη οι υποχρεώσεις της Τηλέτυπος είναι πολύ μεγάλες και όσο κι’ αν «κουρευθούν» και βάλουν νερό στο κρασί τους οι τράπεζες πάλι το έργο δεν βγαίνει. Εν πάσει περιπτώσει ποτέ μην λες ποτέ, αν και προσωπικά… δεν το βλέπω!

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια