Η περιπέτεια του Νίλμαρ και η αγωνιστική απραξία!

747

 

Όλοι θυμούνται την καλοκαιρινή περιπέτεια του Ολυμπιακού με τον Νίλμαρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποτέλεσε βασικό στόχο των Πειραιωτών και είχε συμφωνήσει σε όλα ώστε να «ντυθεί» στα ερυθρόλευκα.

Παρά ταύτα, για ένα πολύ μικρό ποσό (σε σύγκριση με το σύνολο της αμοιβής του), που δεν του έδωσαν οι Σαουδάραβες της Αλ-Νασρ, επέλεξε να μείνει στο ποδοσφαιρικό περιθώριο. Με τον Ολυμπιακό, βεβαίως, να παρατάει την περίπτωσή του, όταν διαπίστωσε ότι ο Βραζιλιάνος δεν σκόπευε να διευκολύνει καμία από τις ομάδες, αλλά ούτε και τον εαυτό του.

Πλέον, ο Νίλμαρ βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία από τον Μάιο, δεν συμμετέχει καν στις προπονήσεις και περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Αλ-Νασρ, ώστε τον Ιανουάριο να βρει αλλού την τύχη του. Με τους Βραζιλιάνους να αναφέρουν ότι ίδιος προσπαθεί να ρίξει γέφυρες στην πρώην ομάδα του, Ιντερνασιονάλ…

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια