Η… παρέα του Ekali club!

Χάρης Σιανίδης, κοσμηματοπώλης Ριχάρδος, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, ΛΕΠΑ και άλλες σημαντικές προσωπικότητες στα γενέθλια εφοπλιστικού γόνου στο Εκάλη club!

939

Τι κοινό έχουν ο Χάρης Σιανίδης, ο κοσμηματοπώλης (γνωστός και για τις επιτυχημένες τηλεοπτικές του εμφανίσεις) Ριχάρδος, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου, ο Λευτέρης Πανταζής και γόνοι εφοπλιστικών οικογενειών; Όλες αυτές τις διασημότητες, που αποτελούν και σημείο αναφοράς στους χώρους δραστηριοποίησής τους, τις ενώνει το Ekali Club! Εκεί μαζεύονται, εκεί συναναστρέφονται, εκεί τραγουδούν, χορεύουν, διασκεδάζουν, αλλά και ενίοτε σβήνουν τούρτες γενεθλίων!

Όλοι αυτοί οι πολύ σημαντικοί άνθρωποι της τέχνης, του κοσμήματος, της μόδας, των δημοσίων σχέσεων αλλά και του εφοπλισμού μαζεύτηκαν για να γιορτάσουν μαζί με τον κολλητό τους, γόνο μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας, μέλος της οποίας συνδέεται εσχάτως και με τα πιο ωραία μάτια της ελληνικής τηλεόρασης, τα γενέθλιά του!

Βεβαίως, υπήρξαν και πολλοί που δεν ήξεραν πού πήγαν καθότι προσκλήθηκε όλη η Αθήνα από την εταιρεία που είχε αναλάβει το κάλεσμα, χωρίς να αναγράφεται ο εορτάζων! Οπότε τον είδαν τον γόνο ξαφνικά μπροστά τους όταν έσβηνε τα κεριά, οπότε ρώτησαν και έμαθαν το όνομά του!!!

Όμως όλα αυτά μικρή σημασία έχουν μπροστά στην πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη από το ότι ο νεαρός εφοπλιστής έσβησε τα κεράκια για τα δεύτερα… άντα παρέα με τους καλούς και τις καλές του φίλες! Η στήλη εύχεται χρόνια πολλά, και του χρόνου να μην ξεχάσουν τον Βασίλειο Κωστέτσο και τον Τρύφωνα Σαμαρά, γιατί τα παιδιά στενοχωρήθηκαν…

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια