Η Μις Αρκάνσας κέρδισε το στέμμα της Μις Αμερική [pics+video]

479

Τον τίτλο της Miss USA 2017 κέρδισε η Miss Arkansas, μαζί με τις εντυπώσεις για τις επιδόσεις της  στον τζαζ χορό αλλά και για τις απαντήσεις που έδωσε στην κριτική επιτροπή όταν την ρώτησαν για  τις Προεδρικές εκλογές.

missusa20172

Η Savvy Shields γεννημένη στο Αρκάνσας, στου οποίου το Πανεπιστήμιο φοιτά, ήταν μία από τις επτά φιναλίστ που έπρεπε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα να απαντήσουν σε ερωτήσεις για κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα όπως η μετανάστευση, η ανεργία, η εγκληματικότητα και η οικονομική κρίση.

missusa20171

Όταν ρωτήθηκε για την  Χίλαρι Κλίντον, η καλλονή απάντησε: «όταν προσπαθείς να γίνεις ηγέτης του ελεύθερου κόσμου, ό,τι και να πεις μετρά».

Υπογράμμισε ακόμη ότι  τα ΜΜΕ έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην «αλήθεια για τα σκάνδαλα», προσθέτοντας ότι, «και οι δύο υποψήφιοι έχουν κάνει καλή δουλειά, όμως πρέπει να δουν λίγο τι κάνουν».

miss-usa2017crown

Το μότο της νέας «Μις Αμερική» ήταν «τρώγε καλύτερα, ζήσε καλύτερα».

Το στέμμα της φόρεσε στο κεφάλι της η προκάτοχος του τίτλου και άστραψε κάνοντας αντίθεση με τη μαύρη τουαλέτα της.

missusa20173

Η νικήτρια του διαγωνισμού λαμβάνει επιταγή με εξαψήφιο ποσό, υποτροφία ύψους 50.000 δολαρίων και την κάλυψη των εξόδων της για ένα χρόνο.

Δείτε το βίντεο:

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια