Η Κυβέρνηση δημιουργεί νέα διαπλοκή με τους δικούς της όρους, λέει ο Ν. Δένδιας

620

Ηθελημένη καθυστέρηση, κατήγγειλε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφορικά με τη συζήτηση, για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το τρίτο μνημόνιο. Όπως είπε ο Νίκος Δένδιας μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσει εκτροπή, καθώς οι εξεταστικές επιτροπές είναι εργαλείο της μειοψηφίας για τον έλεγχο της πλειοψηφίας επισήμανε .

Ο Νίκος Δένδιας άφησε αιχμές για το νόμο για τα κανάλια, καθώς όπως είπε, η αρμοδιότητα πρέπει να επανέλθει στο ΕΣΡ, γιατί η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει νέα διαπλοκή με τους δικούς της όρους. «Είναι άλλοι αυτοί που πρέπει να αποφανθούν για τον αριθμό των αδειών, και όχι ο υπουργός Επικρατείας, είναι το ΕΣΡ» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

«O κρατικός έλεγχος γίνεται δια της συνταγματικά κατοχυρωμένης ανεξάρτητης αρχής που είναι το ΕΣΡ, για να αποφευχθεί ο πειρασμός, έμμεσος ή άμεσος, των ΜΜΕ από την κυβέρνηση» εξήγησε . «Το φάσμα χωράει πολύ περισσότερα κανάλια, η κυβέρνηση θέλει λιγότερα» σημείωσε ο βουλευτής.

«Η κυβέρνηση είναι απελπισμένη, και σε 15άρηδες και 14άρηδες θα έδινε δικαίωμα ψήφου για να παραμείνει στην εξουσία» ανέφερε σκωπτικά. Οι μεγάλες περιφέρειες ήταν η μήτρα της διαπλοκής έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα δεν τις πειράζει πρόσθεσε.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια