Η επανεκκίνηση της διαπραγμάτευσης στη συνάντηση Τσακαλώτου – Μοσκοβισί

611

Ξεκίνησε η συνάντηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσχοβισί, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες.

Η συνάντηση αναμένεται να κρατήσει μιάμιση ώρα.Στο επίκεντρο της συνάντησης είναι η πορεία του προγράμματος και η επανεκκίνηση της δεύτερης αξιολόγησης. Οι δύο άνδρες αναμένεται να «καταγράψουν την πρόοδο» που έχει σημειωθεί μέχρι τώρα στη δεύτερη αξιολόγηση, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Αλεξάντερ Βιντερστάιν ερωτηθείς σχετικά κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης του Τύπου σήμερα στις Βρυξέλλες.

Παράλληλα, το ελληνικό ζήτημα αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και κατά τη συνεδρίαση του EuroWorking Group που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις Βρυξέλλες, στο οποίο συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης.

Ερωτηθείς εάν πρόκειται να λάβει μέρος στη συνεδρίαση του EuroWorking Group, ο κ. Τσακαλώτος απάντησε αρνητικά.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια