«Η επίσκεψη Μακρόν στα πληγέντα από τον τυφώνα Ίρμα νησιά θα γίνει… καιρού επιτρέποντος»

224

«Ίρμα: Kατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, ο Εμανουέλ Μακρόν εξήγησε γιατί δεν μετέβη άμεσα στον Άγιο Μαρτίνο», είναι ο τίτλος της γαλλικής έκδοσης της «Huffington Post» που σχολιάζει τοταξίδι του Γάλλου προέδρου στη χώρα μας την ώρα που δύο γαλλικά νησιά βρίσκονταν στο «μάτι» του φονικού τυφώνα.

«Η κατάσταση σε αυτά δεν έχει ακόμη ομαλοποιηθεί», όπως έσπευσε να επισημάνει ο Γάλλος πρόεδρος σε ερώτηση δημοσιογράφου.

«Ερωτηθείς από δημοσιογράφο του γαλλικού δικτύου BFMTV, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Γάλλος πρόεδρος εξήγησε ότι αποφάσισε το βράδυ Τετάρτης – ξημερώματα Πέμπτης (λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για Αθήνα) να μην αναβάλει το ταξίδι του. Επιπλέον, ο ίδιος τόνισε πως δεν θα είχε χρόνο να οργανώσει την επίσκεψή του στις πληγείσες περιοχές, γεγονός που τον ενθάρρυνε να μην αλλάξει το πρόγραμμά του. Ο Γάλλος πρόεδρος επεσήμανε ότι θα επισκεφθεί τα γαλλικά νησιά που καταστράφηκαν από τον πέρασμα του τυφώνα Ίρμα καιρού επιτρέποντος» αναφέρει η «Huffington Post».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια