Η εκδίκηση της γυφτιάς

1830

 

Τελικά, οι μόνοι σοβαροί σ’ αυτή τη χώρα που ζούμε είναι οι γύφτοι. Κατάφεραν να αποκτήσουν 70% μερίδιο αγοράς στις ληστείες και στις διαρρήξεις, εξευτελίζοντας ακόμα και τα Ρόλεξ. Έφτασαν σε σημείο να αναθέτουν στους κοσμικούς γυφτοπρόξενους της Μυκόνου, του Κολωνακίου και των Βορείων Προαστίων τη διακίνηση των κλεμμένων, γνωρίζοντας την κατάντια της λεγόμενης αστικής τάξης.

Άλλωστε, αυτά τα νούμερα που παριστάνουν τους κοσμικούς και τους επιχειρηματίες πουλούσαν μόστρα με τα Ρόλεξ και τα κοσμήματα που έκλεβαν οι γύφτοι, αφού όλοι τους είναι καταχρεωμένοι και μπατιρημένοι.

Ένα Ρόλεξ δρόμος…

Στην Ελλάδα της χρεοκοπίας, η απόσταση από την Ψαρού στην Ψειρού είναι ένα Ρόλεξ δρόμος.

Άλλωστε, είναι τόσο πολλά τα Ρόλεξ που αγοράστηκαν τη χρυσή εποχή με πιστωτικές κάρτες και δάνεια από τους κατά φαντασίαν νεόπλουτους, που ανάγκασαν τη συμμορία των γύφτων να το ρίξει στην υποτιμητική κερδοσκοπία και να τα σκοτώνει για ένα πεντακοσάρικο το κομμάτι.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια