Η δικαίωση Καραμανλή… Ηχηρή απάντηση σε Παπανδρεϊκούς και Σημιτικούς για το χρέος! [Τώρα και στα Αγγλικά…]

1014

Στο ΕΒΕΑ, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, και του πρώην Προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, καθώς και του Αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, παρουσιάζεται η αγγλόφωνη επιστημονική έκδοση του βιβλίου «Η Ελληνική Πολιτική Οικονομία 2000 – 2015».

Η παρουσίαση θα γίνει από τους επιμελητές της έκδοσης Παντελή Σκλιά, Καθηγητή Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Political Auditor του Wilfried Martens Centre for European Studies, και Σπύρο Ρουκανά, Επίκουρο Καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Πρόκειται για μία μελέτη η οποία αποδεικνύει ότι για την διόγκωση του δημόσιου χρέους ευθύνονται οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, τόσο επί Ανδρέα Παπανδρέου, όσο και επί Κώστα Σημίτη, καθώς και επί Γιώργου Παπανδρέου (μετά από αλλοίωση των δημοσιονομικών στοιχείων και σκόπιμη διόγκωση του).

Περισσότερα και αποκαλυπτικότερα στο RPNtv.gr

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια