Η δεύτερη αξιολόγηση του ρόστερ του Ολυμπιακού

413

Επέστρεψε ο Ολυμπιακός από το Βέλγιο. Τα μέτωπα που είναι ανοιχτά είναι το μεταγραφικό και η δεύτερη αξιολόγηση.

Είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον για την άμεση απόκτηση εξτρέμ. Δεν ξέρουμε όμως πόσο ρεαλιστικό είναι όμως να προκύψει ως τη Πέμπτη. Την ημέρα δηλαδή που θα πρέπει ο Βίκτορ να δηλώσει τη λίστα της ομάδας, στην UEFA.

Ο Ισπανός θέλει μια προσθήκη που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει άμεσα. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Γιατί η αμέσως επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, αυτή των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι σε έναν μήνα από τώρα.  Ένα θέμα λοιπόν η απόκτηση εξτρέμ. Και μόνη «γνωστή» ρεαλιστική περίπτωση αυτή του Καμανό, αν και κυκλοφορεί ότι ο 20άχρονος δεν θέλει να παίξει στην Ελλάδα.

Δεύτερο θέμα με ισχύ και πάλι ως την Πέμπτη. Η… δεύτερη «αξιολόγηση» του ρόστερ. Μετά την Αυστρία ο Βίκτορ ζήτησε από Μπέρτο, Γούτα, Γιαννιώτα και Ολαϊτάν να βρουν άλλου ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους. Τώρα; Νομίζουμε ότι θα έχει ακόμη 1-2 περιπτώσεις αντίστοιχες. Εκτός αν προλάβουν άλλες εξελίξεις. Υπάρχει ας πούμε στα χέρια του Ολυμπιακού, πρόταση της Λιόν για τον Μασουακού. Αν ο Γάλλος πουληθεί μέχρι τότε; Δεν θα χρειαστεί ο Βίκτορ να «κόψει» άλλον από το ρόστερ, άμεσα. Αν και νομίζουμε ότι θα το ήθελε. Αντίστοιχα αν έρθει εξτρέμ;  Τότε θα φύγει άμεσα ένας εκ των Σεμπά ή Ντουρμάζ. Και για όσους δεν το παρατήρησαν; Προχθές στο φιλικό με τη Μπρίζ, ο Καμπιάσο πήρε ένα μισάωρο. Έστω με δύο προπονήσεις στο Βέλγιο. Ο Κασάμι δεν έπαιξε καθόλου. Δεν νομίζουμε ότι είναι τυχαίο.

Ο Ελβετός, με τους Σεμπά-Ντουρμάζ, τον Ντα Κόστα και τον Μασουακού είναι λογικά η 5άδα που δεν θα υπάρχει στο ρόστερ, σε ενάμιση μήνα από τώρα όταν θα κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο. Δεν θα αποχωρήσουν όλοι μαζί. Άλλωστε ο Ολυμπιακός προσδοκά σε έσοδα από τις περισσότερες, αν όχι όλες αυτές τις περιπτώσεις. Με αφορμή τη λίστα όμως, θα προκύψει «δεύτερη αξιολόγηση» τις επόμενες ημέρες. Και επαναλαμβάνουμε ότι θα είναι εβδομάδα αποχωρήσεων. Για μια-δύο περιπτώσεις.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια