Η Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε στην Αννίτα Πάνια – Χαμός στο στούντιο [ΒΙΝΤΕΟ]

660

Η κυρία Αυλωνίτου μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια είπε «είμαστε σε καλό δρόμο γιατί είμαστε λίγο πριν το τέλος», αναφερόμενη στη συμφωνία με τους συνεργάτες της Πάνια να ξεσπούν σε περίεργα γέλια και την παρουσιάστρια να λέει «λέμε και κανένα αστείο να περνάει η ώρα» και να συμπληρώνει: «Πρέπει να πούμε κάτι μπορεί να έχει δίκιο η κυρία Αυλωνίτου γιατί είπε ότι είμαστε ένα βήμα πριν το τέλος δεν είπε ποιο τέλος. Μπορεί να είμαστε πριν το τέλος, το τελειωτικό, να χαιρετήσουμε».

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια βγήκε να μιλήσει χθες για την πορεία της διαπραγμάτευσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου. Και μάλλον τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα περίμενε…

«Η χώρα θα προχωρήσει στην ανάκαμψη» απάντησε από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με την Αννίτα Πάνια να επαναλαμβάνει «λέμε και κανένα αστείο να περνάει η ώρα» και να καληνυχτίζει την Ελένη Αυλωνίτου λέγοντας: «Να ‘στε καλά ευχαριστούμε πάρα πολύ μας φτιάξατε το  βράδυ».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια